Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5

Σήμερα, με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, παρουσιάζονται ευκαιρίες που ακόμα κι αν είναι μικρές θα είναι «θαυματουργές» αφού θα έχουν τη δύναμη να χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5

~Νέα Σελήνη στους Διδύμους~

Κάνε συζητήσεις, ύφανε ένα δίκτυο νέων σχέσεων και άνοιξε νέες πόρτες, είναι το μήνυμα της Νέα Σελήνης στους πολυδιάστατους Διδύμους που κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της νόησης και της επικοινωνίας. Όπως ο εγκέφαλος συνδέεται με τα χέρια με περισσότερες νευρικές συνδέσεις από ότι με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, έτσι φρόντισε και εσύ σήμερα να αξιοποιήσεις την εξυπνάδα σου προς νέα ξεκινήματα για να έχεις ευκαιρίες περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Έτσι, αν σε κάτι τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείς –πράγμα πιθανόν λόγω εμπλοκής του απατηλού Ποσειδώνα– δεν θα μείνεις ξεκρέμαστος, γιατί θα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες διαθέσιμες για να εξελιχθείς ή να αυξήσουν την εγγενή σου ικανότητα για χαρά.


~Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Ευχάριστες μετακινήσεις και θετικές συζητήσεις προεικονίζει για σήμερα το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης και, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσεως όσο και ερωτικής ζωής, παρουσιάζονται ευκαιρίες που ακόμα κι αν είναι μικρές θα είναι «θαυματουργές» αφού θα έχουν τη δύναμη να χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου!
Μεγαλύτερη θα είναι για σένα η επιρροή της όψης Ερμή – Αφροδίτης αν είσαι Δίδυμοι, Κριός, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Λέων και έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου.

Η τύχη σήμερα σου χαμογελά περισσότερο αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Υδροχόος, Ζυγός ή της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα νιώσεις εκείνο το αίσθημα χαράς και ευεξίας που σου χαρίζει η επικοινωνία με όσους αγαπάς και σε αγαπούν!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved