Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5

Σήμερα ευνοείται να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά, την τέχνη, τα λουλούδια μα και ό,τι απογειώνει τις αισθήσεις σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5

~Σελήνη στον Ταύρο~

«Πρώτα τακτοποίησε και έπειτα απόλαυσε» είναι το μότο της Σελήνης που βρίσκεται σήμερα στον πρακτικό αλλά και φιλήδονο Ταύρο.

newsbomb apotelesmata

Είτε πρόκειται για τα οικονομικά, την εργασία και την καθημερινότητά σου είτε για τις συναισθηματικές ή ερωτικές σου σχέσεις, αν σήμερα βάλεις πρώτα τα πράγματα σε μια τάξη, τότε στη συνέχεια θα ευχαριστηθείς το κάθε τι πολύ περισσότερο.

Κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, συνεπώς σήμερα ευνοείται να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά, την τέχνη, τα λουλούδια μα και ό,τι απογειώνει τις αισθήσεις σου.


~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Το μεσημέρι στις 14:10 η Σελήνη στον σταθερό Ταύρο πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι, αν σε οτιδήποτε επιθυμείς ή θέλεις δείξεις αποφασιστικότητα και πείσμα, τότε σίγουρα μπορείς να έρθεις πολύ πιο κοντά στην χαρά και την ευτυχία.

Μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να πετύχεις κάτι που θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία και την ασφάλεια σου δίνεται σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, η μέρα είναι ιδανική για θέματα οικονομικής φύσεως και συνάμα... ερωτικής ζωής! Αξιοποίησε τη στο έπακρον! Καλή εβδομάδα, όμορφη και πολύ - πολύ... δημιουργική!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved