Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5

Σήμερα, για να ζήσεις επιτυχημένες αλλαγές χρειάζεται να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να δοκιμάσεις κάτι νέο, να σκεφτείς πρωτοποριακά και βέβαια να αποφύγεις επιπολαιότητες και απερισκεψίες…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5

~Σελήνη στον Κριό~

Ατέλειωτη δίψα για ζωή! Σάββατο με Σελήνη στον Κριό σημαίνει ότι θα νιώθεις καλά, μόνο αν είσαι δραστήριος με πράγματα από τα οποία αντλείς ικανοποίηση! Οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι δυσαρμονικές δείχνοντας πως για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχεις κάτι ή να ζήσεις επιτυχημένες αλλαγές χρειάζεται να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να δοκιμάσεις κάτι νέο, να σκεφτείς πρωτοποριακά και βέβαια να αποφύγεις επιπολαιότητες και απερισκεψίες.


~Δίας τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Κορυφώνεται σήμερα το τρίγωνο Δία – Κρόνου, μια όψη ιδιαίτερα θετική που σου δίνει την διαβεβαίωση ότι θα έχεις τη δύναμη που χρειάζεσαι και θα βρεις την υποστήριξη που απαιτείται να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη και ολοκληρωμένη. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου δείχνει ότι ευνοείται να κυνηγήσεις θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου τα οποία είχαν μείνει στο συρτάρι. Γενικότερα, κάτι που από παλιά ή πριν λίγο καιρό είτε ήθελες είτε είχες βάλει στόχο και, για κάποιο λόγο, η πόρτα της πραγματοποίησής του ήταν κλειστή ανοίγει και μάλιστα... διάπλατα!
Πιο πολυ εύνοια από αυτή την όψη θα έχεις αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου.

Αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης και του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί μεταξύ του β' μισού του α' δεκαημέρου και του α' μισού του β' να είσαι τολμηρός και οι ανασφάλειες σου γρήγορα θα χάσουν τη δύναμη τους επάνω σου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και κατά τι διάρκεια του να κάνεις κάτι που σε ενθουσιάζει... τα μάλα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved