Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5

Στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου, από σήμερα έως και τις 21 Ιουνίου, θα βρεθούν οι νοητικές ενασχολήσεις, οι γραπτές ή προφορικές εξετάσεις καθώς και μετακινήσεις ή ταξιδάκια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Κωνσταντίνου & Ελένης! Η ομαδικότητα ευνοείται σήμερα και αν έχεις ιδέες, απόψεις, γνώσεις ή ικανότητες που μπορούν να φέρουν μια νέα πρόταση ή να δείξουν ένα νέο, διαφορετικό δρόμο στους φίλους , τους γνωστούς ή στους κόλπους μιας ομάδας που σας συνδέει κάτι κοινό, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να τις βγάλεις από το συρτάρι τους και να τις κοινοποιήσεις!


~Σελήνη στους Ιχθύες~

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:18, η Σελήνη εισέρχεται στους υδάτινους Ιχθύες και θα αισθανθείς την ανάγκη να αποτραβηχτείς στην εσωτερική σου σπηλιά, έως ότου νιώσεις την ειρήνη μέσα σου να γίνεται η σύμμαχος δύναμη σου για να αντιμετωπίσεις τον έξω «πόλεμο».

~Ήλιος στους Διδύμους~

STEFANIA 300

Στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου από σήμερα 21/5 και ως τις 21/6 θα βρεθούν η μάθηση, νοητικές ενασχολήσεις, γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, μετακινήσεις και ταξίδια. Η επικοινωνία θα είναι το βασικό όχημα των εξελίξεων, για αυτό οι επαφές σου με φίλους, γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια, συναδέλφους και λοιπά πρόσωπα, όπως και ο τρόπος που θα προωθήσεις ιδέες, θα συζητήσεις και θα διαπραγματευθείς, θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σε ό,τι κι αν κάνεις.

Η τύχη σου κλείνει σήμερα το μάτι αν είναι Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός των τελευταίων ημερών και Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, δοκιμάζοντας σήμερα νέα πράγματα και εμπνέοντας τους άλλους για κάτι θετικό, μπορείς να πάρεις χαρά η οποία θα γίνει το εισιτήριο της ολοκλήρωσης σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved