Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5

Από σήμερα, ο Άρης ο πλανήτη της δράσης γυρνά σε ορθή τροχιά και θα σε βοηθήσει να διώξεις κάποιους δισταγμούς και να πάρεις αποφάσεις που θα συνοδευτούν από πράξεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Η διάθεση αλλαγής, που έχει γίνει ιδιαίτερη έντονη από χθες, σε ωθεί όχι απλά να αναλωθείς σε ευχολόγια αλλά να την κάνεις πράξη. Η απρόβλεπτη και συνάμα αποκαλυπτική φύση του Ουρανού που κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι οι συνθήκες θα σου φανερώσουν τις ευκαιρίες που επιθυμούσες για να αποδεσμευτείς από πράγματα και πρόσωπα και, επιτέλους, να ανοίξεις τα φτερά σου για κάτι ελκυστικά... διαφορετικό!

~Άρης ορθόδρομος~

STEFANIA 300

Σε αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά και η ορθοδρόμηση του Άρη, του πλανήτη της δράσης. Μέχρι πρότινος, η ανάδρομη πορεία του σε έκανε διστακτικό και αναποφάσιστο σε πολλά πράγματα. Ιδιαίτερα μάλιστα, σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βρισκόσουν σε μια διαρκή επανεξέταση που δεν οδηγούσε πουθενά. Από σήμερα, που γυρνά σε ορθή τροχιά θα πάρεις αποφάσεις που θα συνοδευτούν από πράξεις.

Τώρα, αν θα συμμορφωθείς στις υποδείξεις του/της συντρόφου, του φίλου, του συνεργάτη ή κάποιου άλλου ή θα κρίνεις ότι αυτά που τελικά σας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν και θα πρέπει οι δρόμοι σας να χωρίσουν, θα εξαρτηθεί από το σύνολο το ωροσκοπίου σου.

Σε κάθε περίπτωση το κλειδί της επιτυχίας είναι να λειτουργήσεις δείχνοντας κατανόηση στην άλλη πλευρά και προπάντων με... καλή καρδιά!

Στους τυχερούς της ημέρα ανήκεις αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι και Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα και μην ξεχνάς να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved