Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα έχεις την τάση να αφήσεις στην άκρη καθημερινές δυσκολίες και προβλήματα και να δεις την σημερινή μέρα σαν ευκαιρία να κάνεις κάτι χαρούμενο και ευχάριστο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Κυριακή 18 Μαΐου 2014! Μέρα εκλογών και η Σελήνη στον Αιγόκερω το ζώδιο που συνδέεται με την εξουσία και την υπευθυνότητα προεικονίζει αφενός τις ενέργειες για την ανάδειξη των αιρετών στους δήμους και τις περιφέρειες και αφετέρου δείχνει ότι η μέρα ξεκινά με προγραμματισμένες εργασίες και καθήκοντα. Οι δυσαρμονικές επί τo πλείστον όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δείχνoυν ότι αφενός με το να αγχωθείς δεν θα καταφέρεις κάτι και αφετέρου αντί να χολοσκάς με αυτούς που σε πληγώνουν κράτα τους σε απόσταση.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Στις 18:30 πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στην επιρροή του οποίου θα έχεις την τάση να αφήσεις στην άκρη τις καθημερινές δυσκολίες και τα προβλήματα και να δεις την σημερινή μέρα σαν ευκαιρία να κάνεις κάτι χαρούμενο και ευχάριστο. Ίσως, λίγο ή πολύ, ξεφύγεις από τον οικονομικό σου προϋπολογισμό, το διαιτολόγιο ή το πρόγραμμά σου, γεγονός που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην σε απασχολήσει καθόλου λόγω της χαράς και της ικανοποίησης που θα σου προσφέρει.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος και Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, το κλειδί για να έχεις σήμερα μια υπέροχη μέρα, αγαπητέ φίλε του astrology.gr είναι να έχεις μια ρεαλιστική στάση στα πράγματα χωρίς να τη συγχέεις με την αρνητική.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved