Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5

Σήμερα, τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά θέματα, σοβαρά ζητήματα, απώλειες και προβληματισμοί έρχονται να ανοίξουν, θέλοντας ή μη, χώρο για κάτι νέο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Επανεκκίνηση είναι το αίτημα της μεταμορφωτικής Πανσελήνου που συμβαίνει σήμερα το βράδυ στις 22:15 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά θέματα σοβαρά ζητήματα, απώλειες και προβληματισμοί έρχονται να ανοίξουν, θέλοντας ή μη, χώρο για κάτι νέο. Δικό σου μέλημα είναι να δεις, ακόμα και αν δεν σου αρέσει, μια κατάσταση ή κάποια δεδομένα και να εξετάσεις προσεκτικά τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, διατηρώντας το βλέμμα σου σταθερά καρφωμένο στην αναδημιουργία!

~Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Ένταση, βάθος και δύναμη, τόσο σε ερωτικές σχέσεις ή οικονομικές υποθέσεις, όσο και πάσης φύσεως διεκδικήσεις δείχνει η ισχυρής δυναμικής όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα στις 20:49 το βράδυ. Η ζήλια, η εκδίκηση και η κτητικότητα θα είναι στις επάλξεις. Κρυφές δυνάμεις θα πάρουν τον έλεγχο φέρνοντας ένα τέλος κι αποκρύψεις. Μυστικές επαφές και παιχνίδια πεπρωμένου έρχονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα!
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος και έχεις γεννηθεί στο α' μισό του β' δεκαημέρου.
Αν είσαι ζώδιο του νερού, Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος ή της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου δύσκολα θα στερηθείς σήμερα ην ευκαιρία που δικαιούσαι στην ευτυχία.
Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, το μυστικό κλειδί, για να ξεκλειδώσεις την πόρτα της χαράς και της ικανοποίησης, είναι να δεις κάθε τέλος σαν μια καινούργια αρχή, χωρίς να λυπάσαι για την πόρτα που έκλεισε τόσο, ώστε να μην μπορείς να δεις την πόρτα που ανοίγει για σένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved