Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να πεις ή να ακούσεις ψέματα, κατά συνθήκην ή μη, ενώ έντονη θα είναι η τάση να δραπετεύσεις από πράγματα που τυχόν σε βασανίζουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5

~Σελήνη στο Ζυγό~

Χρόνια πολλά μαμά! Η γιορτή της μητέρας σήμερα και η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό είναι ιδανική για να της εκφράσεις την αγάπη σου με ένα γλυκό λόγο, ένα φιλί και μια αγκαλιά. Από την άλλη, εντάσεις και αντεγκλήσεις είναι πολύ πιθανές στις σχέσεις σου σήμερα και το μήνυμα της διευλαύνουσας Σελήνη στο ζώδιο της αγάπης και της αλληλοϋποστήριξης είναι «κράτα με, να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό».


~Αφροδίτη αντίθεση με Άρη~

Είναι δικαίωμα σου να θυμώνεις! Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα φυσιολογικό που μπορεί να γίνει θετικό και καθαρτικό αν τον εκδηλώσεις με τον σωστό τρόπο και δεν φτάσεις στα άκρα. Έτσι σήμερα, φρόντισε να εκφράσεις ό,τι σε ενοχλεί στο σύντροφο σου ή άλλο άτομο βλέποντας τον/την όχι ως το πρόβλημα αλλά ως το πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει στη λύση ενός προβλήματος.

~Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να πεις ή να ακούσεις ψέματα, κατά συνθήκην ή μη, ενώ έντονη θα είναι η τάση να δραπετεύσεις από πράγματα που τυχόν σε βασανίζουν. Μια βόλτα, μια συζήτηση, μια καλλιτεχνική εκδήλωση ή μια δημιουργική ασχολία μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό. Πρόσεχε στην οδήγηση και έχε το νου σου μην μπερδέψεις πράγματα και πρόσωπα ή κάτι ξεχάσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος, ενώ πρόσεχε πάσης φύσεως εσφαλμένες κινήσεις ή εκφράσεις ιδιαίτερα αν είσαι Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος γεννημένος στο β' μισό του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ψυχαγωγούν!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved