Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5

Σήμερα μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα, αν σε ό,τι σε ενδιαφέρει περισσότερο στοχεύσεις στη βελτίωση των αρνητικών σημείων και ταυτόχρονα στην ενίσχυση των θετικών!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5

~Σελήνη στο Λιοντάρι & στην Παρθένο~

Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας ευνοείται να επικεντρωθείς στις καλύτερες και πιο δυνατές πτυχές μιας κατάστασης, μιας δραστηριότητας, ενός προσώπου ή του εαυτού σου. Αργότερα,στις 9:23, η είσοδος της Σελήνης στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως οτιδήποτε κάνεις καλό είναι να το πράξεις με μεθοδικότητα, ακρίβεια και μετριοφροσύνη.

Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να ρωτήσεις κάτι το γιατρό, να δυναμώσεις το ανοσοποιητικό, να φροντίσεις τη διατροφή και γενικότερα να προσέξεις τον οργανισμό σου!

Από αισθηματικής πλευράς, σήμερα θα δώσουν και θα πάρουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια και θα ισχύσει το ρητό «ο έρωτας βλέπει όχι με τα μάτια, αλλά με το μυαλό»!

~Σελήνη τετράγωνο με Ερμή~

STEFANIA 300

Νωρίς το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:24 η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ερμή. Η επιθυμία να γίνουν κάποια πράγματα στην εντέλεια δεν θα βρει εύκολα ανταπόκριση, καθώς τηλεφωνήματα, μηνύματα, συζητήσεις ή μετακινήσεις είναι πολύ πιθανόν να μη σου το επιτρέψουν.

Προνόησε για τις πιθανές συνέπειες, ειδοποίησε ή μερίμνησε κατά περίπτωση και θα δεις το άγχος σου να πέφτει και τη διάθεσή σου να γίνεται από εχθρός... σύμμαχός σου!

Στους εκλεκτούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος και Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζώδιου αγαπητέ φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα, αν σε ό,τι σε ενδιαφέρει περισσότερο στοχεύσεις στη βελτίωση των αρνητικών σημείων και ταυτόχρονα στην ενίσχυση των θετικών!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved