Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5

Θες δεν θες σήμερα, το μυαλό σου δύσκολα θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα. Τρέχει σε ταξίδια, εισιτήρια, βόλτες κι φυσικά φλερτ, λόγω της παρουσίας της Σελήνης στον πολυδιάστατο Δίδυμο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5

~Σελήνη στους Διδύμους~

Εχτές Πρωτομαγιά, σήμερα Παρασκευή και από αύριο Σαββατοκύριακο. Θες δεν θες το μυαλό σου δύσκολα θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα. Τρέχει σε ταξίδια, εισιτήρια, βόλτες κι φυσικά φλερτ. Τι γίνεται όμως αν είσαι στη δουλειά και ένα πλήθος εργασιών σε κρατά μέσα ενώ η διάθεση σου είναι για έξω; Το μυστικό δεν είναι ένα, και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού η Σελήνη βρίσκεται στον πολυδιάστατο Δίδυμο. Μερικές ιδέες είναι ευελιξία, εξυπνάδα, χιούμορ. Και βεβαίως, βασικό κλειδί –σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα– θα είναι η καλή επικοινωνία!

~Ερμής αντίθεση με Κρόνο~

STEFANIA 300

Μην σε παίρνει από κάτω που κάποια πράγματα έχουν ρυθμούς χελώνας. Βλέπεις η αντίθεση μεταξύ Ερμή και Κρόνου που κορυφώνεται αύριο σηματοδοτεί αργοπορίες και καθυστερήσεις. Την υπομονή σου θα χρειαστούν μετακινήσεις και διαδρομές, ενώ κάποιες επαφές ή νοητικές εργασίες ίσως σε κουράσουν. Μην τρομάζεις όμως. Αυτό που χρειάζεσαι είναι οργάνωση και φυσικά θετική σκέψη. Η τελευταία βοηθά στα πάντα έτσι κι αλλιώς!
Περισσότερο επηρεάζεσαι από την αντίθεση Ερμή - Κρόνου αν είσαι Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός, Ταύρος γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ'.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα πιο πολύ αν είσαι είτε ζώδιο του αέρα, Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος είτε ζώδιο της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στο β' μισό του β' δεκαημέρου και στο α' μισό του γ'.

Ένα αίσθημα χαράς και ευεξίας μπορεί να σου προσφέρει η πρώτη Παρασκευή του Μαΐου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα, αν έρθεις σε επαφή με άτομα, πράγματα και ιδέες που σου... εξιτάρουν το μυαλό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved