Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4

Από σήμερα ως τις 7/5, λόγω της παρουσίας του Ερμή στον Ταύρο, ηρεμία, χαρά και ασφάλεια θα επιδιώκεις με το λόγο σου και ομορφιά και σταθερότητα με τις ιδέες σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του ανατρεπτικού και προοδευτικού Ουρανού η σημερινή Τετάρτη μόνο συνηθισμένη δεν θα είναι. Αποκαλύψεις και δημοσιοποιήσεις θα δώσουν και θα πάρουν και η καινοτομία και η εφευρετικότητα θα χαρακτηρίζουν πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα δικά σου ή των γύρω σου.


~Άρης αντίθεση με Ουρανό & τετράγωνο με Πλούτωνα~

Απρόσμενες καταστάσεις, ατυχήματα και ηλεκτρονικές ή μηχανικές βλάβες προκαλούν σήμερα προβλήματα και καλό είναι να προσέχεις. Προσπάθειες και ενέργειες για ριζικές αλλαγές δημιουργούν ένταση και φόβο ενώ μυστικές ή μυστηριώδεις κινήσεις ίσως αποκαλυφθούν. Στον ερωτικό τομέα η διεκδίκηση θα είναι έντονη και η ερωτική επιθυμία ηφαιστειώδης.

~Ερμής στον Ταύρο~

STEFANIA 300

Από σήμερα 23/4 και ως τις 7/5 ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου διάστημα κατά το οποίο, σε αντίθεση με ότι έκανες τις προηγούμενες εβδομάδες, θα σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις. Ηρεμία, χαρά και ασφάλεια θα επιδιώκεις με το λόγο σου και ομορφιά και σταθερότητα με τις ιδέες σου. Πιθανές μετακινήσεις για λόγους οικονομικούς ή αισθηματικούς.

Ιδιαίτερα συναρπαστική θα είναι η μέρα σου αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος που έχεις γεννηθεί μεταξύ του β' μισού του β' δεκαημέρου και του α' μισού του γ'

Τέλος, η ανάγκη να συνδεθείς με τους άλλους, να κοινοποιήσεις τις ιδέες σου και να εφαρμόσεις μια νέα τεχνική ή ένα σύγχρονο στυλ σε ό,τι κάνεις μπορούν να κάνουν τη μέρα σου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, πολύ ξεχωριστή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved