Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4

Το ομαδικό πνεύμα είναι χαρακτηριστικό της Σελήνης στον Υδροχόο και ίσως βρεθείς μαζί με πρόσωπα που έχετε κάτι κοινό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Τρίτη, 22 Απρίλιου 2014. Η Σελήνη νωρίς το πρωί αφήνει τον περιοριστικό και γεμάτο επιφύλαξη Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο. Η αέρινη φύση του ζωδίου δείχνει την ανάγκη για κοινωνικές επαφές και φιλικές συναναστροφές. Το ομαδικό πνεύμα είναι χαρακτηριστικό του Υδροχόου και ως εκ τούτου ίσως βρεθείς μαζί με πρόσωπα που έχετε κάτι κοινό. Ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με ίντερνετ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως και πάσης φύσεως συνέδρια, ημερίδες ή συλλογικές δράσεις.

~Άρης τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, δείχνει ότι κάποιες προγενέστερες διαφωνίες ή κόντρες συνεχίζουν να σε απασχολούν και πιθανόν σήμερα να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για να τις ξανανοίξεις. Πρόσεχε όμως γιατί το τετράγωνο που κάνει ότι με τον Δία ίσως είναι αίτια για να το παρακάνεις ή να καταναλώσεις ενέργεια αλόγιστα και άσκοπα. Γενικότερα, σε οτιδήποτε κάνεις σήμερα απέφυγε να ξεπεράσεις τα όρια φτάνοντας στην υπερβολή.
Ιδιαίτερα αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις κάποιο πλανήτη ή άλλο σημείο σε αυτά τα ζώδια επηρεάζεσαι περισσότερο.

Η διάθεση σου θα είναι έντονα ανεβασμένη αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος ή Λέων, Κριός, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Τέλος, η καλή παρέα και η πρωτοπορία είναι σήμερα τα βασικά κλειδιά με τα οποία μπορείς να ξεκλειδώσεις την πόρτα τόσο της χαράς όσο και της επιτυχίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved