Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4

Η παρουσία του Ηλίου από σήμερα στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά, υλικά και πρακτικά ζητήματα και ευνοεί ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη γη, τη διατροφή, τα ακίνητα και την τέχνη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη διέρχεται σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω, προσδίδοντας στη μέρα της Λαμπρής επισημότητα και σε ευνοεί να διαφυλάξεις τα έθιμα της ημέρας, όπως σούβλισμα του αρνιού και τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών, να αισθανθείς το πνεύμα των παραδόσεων και ό,τι κάνεις να το κάνεις με συνέπεια.


~Ήλιος στον Ταύρο~

Η παρουσία του Ηλίου από σήμερα ως και τις 21 Μαΐου στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε οικονομικά, υλικά και πρακτικά ζητήματα και ευνοεί ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη γη, τη διατροφή, τα ακίνητα και την τέχνη. Από αισθηματικής πλευράς προσφέρεται για να ζήσεις ή να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και σταθερό και να δείξεις υπομονή και αφοσίωση. Στα φόρτε τους θα βρίσκονται η ζήλια, η ακαμψία και η ισχυρογνωμοσύνη.

~Δίας τετράγωνο Ουρανό~

STEFANIA 300

Αυτές τις μέρες, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, τίθεται σε εφαρμογή ο μεγάλος σταυρός των παρορμητικών, στον οποίο συμμετέχουν ο Δίας, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Άρης, και θα υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα προμηνύει παράδοξες αποφάσεις και ενθουσιώδεις αλλαγές που όμως δεν θα έχουν αφετηρία το ρεαλισμό αλλά την υπεραισιοδοξία. Καλό είναι να αξιοποιήσεις όποιες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται με σύνεση και περίσκεψη.
Περισσότερο επηρεάζεσαι από το τετράγωνο Δία – Ουρανού αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός γεννημένος στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου σήμερα θα διαθέτεις μεγαλύτερη αίσθηση της πραγματικότητας από τους άλλους και θα κάνεις κινήσεις προσεκτικές και υπολογισμένες.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, σήμερα είναι μέρα γιορτής και χαράς και κρατώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μπορείς να έχεις ένα όμορφο και ευχάριστο Πάσχα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved