Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/4

Το εν εξελίξει τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία δείχνει την τάση να πάρεις αποφάσεις με υπερβολική βιασύνη ή με μεγάλη ανυπομονησία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/4

~Σελήνη στην Παρθένο και στο Ζυγό~

Κυριακή των Βαΐων! Με τη Σελήνη στην πρακτική και εργατική Παρθένο εγκαινιάζεται η Μεγάλη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι ευνοείται να σηκωθείς από νωρίς το πρωί να ασχοληθείς με το νοικοκυριό ή να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να «καθαρίσεις» – είτε πνευματικά είτε σωματικά. Γύρω στις έντεκα το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού που σχετίζεται με την όμορφη πλευρά της ζωής και μπορείς να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις ωραία, όπως και να χαρείς περισσότερο τις πάσης φύσεως κοινωνικές επαφές και συναναστροφές.


~Ερμής τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Το εν εξελίξει τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία που κορυφώνεται αύριο δείχνει την τάση να πάρεις τόσο εσύ όσο και τα πρόσωπα γύρω σου αποφάσεις με υπερβολική βιασύνη ή έχοντας μεγάλη ανυπομονησία. Ευνοούνται έξοδοι, εκδρομές, βόλτες όπως και συζητήσεις, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτούν περίσκεψη ή συγκέντρωση αλλά είναι περισσότερο στα πλαίσια μιας χαλαρής ή ανάλαφρης κουβεντούλας.

Ιδιαίτερη εύνοια θα έχεις σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερος και έχεις γεννηθεί το β' μισό του γ' δεκαημέρου όπως και αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του αέρα είσαι δηλαδή Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί το α' μισό του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου αγαπητέ φίλε του astrology.gr η Κυριακή σου μπορεί να είναι υπέροχη αν την περάσεις με το ταίρι σου, τους φίλους σου ή πρόσωπα θετικά και καλοσυνάτα!

Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved