Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/4

Με την όψη συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, από τη μια θέλεις να εκδηλώσεις την ρομαντική ή καλλιτεχνική σου πλευρά και από την άλλη παραμονεύει ο κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές τόσο στα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/4

~Σελήνη στην Παρθένο~

Έφτασε Παρασκευή και η Σελήνη στο ζώδιο της μεθοδικής Παρθένου σου λέει να σκεφτείς από σήμερα για αύριο. Το Σαββατοκύριακο, η γιορτή του Λαζάρου, η Μεγάλη εβδομάδα και φυσικά το Πάσχα είναι μπροστά σου. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις τα «ουφ» και τα «αχ» που συνεπάγεται το άγχος της τελευταίας στιγμής η λύση είναι μία. Ακολούθησε τις οδηγίες της Σελήνης στην Παρθένο και προνόησε από σήμερα φίλε του astrology.gr για όλα όσα χρειάζεται να κάνεις, να αγοράσεις ή να συνεννοηθείς για τις επόμενες μέρες και μάλιστα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη... ακρίβεια.


~Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Η όψη συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο έχει δύο πρόσωπα. Από τη μία, θα σε κάνεις να νιώθεις πιο όμορφα, να επιθυμείς να εκδηλώσεις την ρομαντική ή καλλιτεχνική σου πλευρά όπως και να θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα σου για έναν καλό σκοπό ή κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά. Από την άλλη, παραμονεύει ο κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές τόσο στα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά. Μην κάνεις λοιπόν τίποτα βιαστικά, γιατί κανένα όνειρο δεν αξίζει να γίνει εφιάλτης!


Αν αγαπητέ φίλε του astrology. gr είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος και συγκεκριμένα του α' δεκαημέρου τότε η τύχη σήμερα σε ευνοεί διπλά!

Αν πάλι ανήκεις σε κάποιο άλλο ζώδιο τότε το κλειδί σήμερα για να έχεις μια θετική μέρα είναι σε ό,τι κι αν κάνεις να δώσεις σημασία στη... λεπτομέρεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved