Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/4

Από σήμερα 7/4 και ως τις 23/4 ο Ερμής, ο πλανήτης που συνδέεται με τη γνώση, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και πρωτοπόρο Κριό.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/4

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου να δίνει έμφαση σε θέματα «ευαίσθητα» και εσωτερικής φύσεως όπως και οικογενειακά και διατροφικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει δείχνουν παράπονα, γκρίνιες και διαμαρτυρίες και συνάμα υποδεικνύει ότι η μεγαλύτερη αδικία που μπορείς να επιβάλεις σήμερα στον εαυτό σου είναι να τον βλέπεις ως «θύμα»!


~Ερμής στον Κριό~

STEFANIA 300

Από σήμερα 7/4 και ως τις 23/4 ο Ερμής, ο πλανήτης που συνδέεται με τη γνώση, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και πρωτοπόρο Κριό. Η σκέψη θα διακατέχεται από μια ορμή για νέα πράγματα, ανάληψη πρωτοβουλιών και καινούργια ξεκινήματα. Πολλά πράγματα θα λέγονται ή θα γράφονται είτε βιαστικά είτε σε υψωμένους τόνους και μετακινήσεις και ταξίδια θα αποφασίζονται ή θα γίνονται στο άψε – σβήσε. Ευνοούνται, εγγραφές και πάσης φύσεως ξεκινήματα που σχετίζονται με τη διανόηση, τη μάθηση ή τη συγγραφή όπως και ανακοινώσεις για νέες αποφάσεις ή πρωτιές. Καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και προσεγγίσεις θα ανεβάζουν την ερωτική επιθυμία στα ύψη.


Οι τυχεροί της ημέρας είναι Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο β' μισό το β' δεκαημέρου και στο α' μισό του γ'.

Το Astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη και υπέροχη εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved