Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4

Ο αλτρουισμός, η φιλανθρωπία και η καλλιτεχνία θα βρίσκονται σε έξαρση και το όνειρο και ο ρομαντισμός θα κυριαρχούν στις σχέσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4

~Σελήνη στους Διδύμους~

Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο που αγαπά την επικοινωνία σημαίνει τηλεφωνήματα, μηνύματα, επαφές, γνωριμίες και διανοητικές δραστηριότητες. Η διάθεση θα είναι πιο παιχνιδιάρικη και πειρακτική και η κίνηση τόσο στους δρόμους όσο και σε χώρους που σχετίζονται με μάθηση, γνώση, πληροφόρηση, ταξίδια και νέους ανθρώπους θα είναι αυξημένη.

Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη των Διδύμων, στους Ιχθύες που σχετίζεται με ιούς, ασθένειες και αλλεργίες σε προειδοποιεί να προσέξεις που και πως θα κυκλοφορείς σήμερα ώστε αν υποφέρεις από ανοιξιάτική αλλεργία να μην αυξηθούν τα συμπτώματα της αλλά και για να αποφύγεις να αρρωστήσεις.


~Αφροδίτη στους Ιχθύες~

STEFANIA 300

Από σήμερα, 5 Απριλίου, και ως τις 3 Μαΐου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο αλτρουισμός, η φιλανθρωπία και η καλλιτεχνία θα βρίσκονται σε έξαρση και το όνειρο και ο ρομαντισμός θα κυριαρχούν στις σχέσεις. Το ψέμα και η προδοσία είναι συνώνυμα του Ποσειδώνα που κυβερνά τους Ιχθύες και ο κίνδυνος της πλάνης τόσο σε αισθηματικές όσο και οικονομικές υποθέσεις όλο το παραπάνω διάστημα θα παραμονεύει.

Ιδιαίτερα θετικά από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες επηρεάζεστε τα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι) και της Γης (Ταύροι, Αιγόκεροι). Προσέχετε Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου.

Να έχεις ένα όμορφο Σάββατο γεμάτο χαρές και διασκεδαστικές στιγμές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved