Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/3

Ημέρα με πολλές ευκαιρίες - προσοχή στις υπερβολές. Στα αισθηματικά, να περιμένεις σήμερα διεκδίκηση και μεγάλη ερωτική επιθυμία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/3

~Σελήνη στον Κριό~

«Μη φοβού, αγωνίσου με θάρρος» είναι το σύνθημα της Σελήνης που συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Κριού και με την οποία ξεκινά η εβδομάδα. Η πύρινη και δυναμική ενέργειά της σε γεμίζει με ενθουσιασμό και παρακινεί την αυτοπεποίθησή σου, προκειμένου σήμερα να ξεκινήσεις ή να αγωνιστείς για κάτι. Από αισθηματικής πλευράς, η ανάγκη για μάχη, η ερωτική επιθυμία και η διάθεση για διεκδίκηση θα βρεθούν... στο κόκκινο!

~Ήλιος τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

«Χωρίς μέτρο» είναι η φράση που χαρακτηρίζει την όψη Ηλίου – Δία που πραγματοποιείται αύριο και στην επιρροή της οποίας ίσως, λέμε ίσως..., χάσεις τον έλεγχο του τι κάνεις. Από τη μία ο οπτιμισμός και η υπεραισιοδοξία ίσως σε ωθήσουν να καταφύγεις σε υπερβολές, υπερτιμώντας τις γνώσεις και τις δυνατότητές σου. Από την άλλη, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές, σπατάλες για επίδειξη και πάσης φύσεως ανεδαφικές απαιτήσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ουκ ολίγες ευκαιρίες της ημέρας και να κάνεις το καλύτερό σου με οτιδήποτε ασχοληθείς! Η επιλογή... δική σου!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαημέρου και το α' μισό του γ' δεκαημέρου.

Μη δειλιάζοντας καθόλου και με ανδρεία οπλισμένοι, όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να επιδιώξετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved