Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3

Σήμερα δώστε βάρος στα φορολογικά σας, αλλά και σε... ηφαιστειώδεις ερωτικές συναντήσεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σήμερα, με τη Σελήνη στους Ιχθύες, θα αναζητήσετε ένα ήρεμο λιμάνι σε όσα η λογική δεν κατανοεί ή δεν χρειάζεται. Ενδιαφέροντα που έχουν σχέση με το νερό, τη ψυχαγωγία, τη θρησκευτικότητα ή την πνευματικότητα ευνοούνται όπως και οτιδήποτε σχετίζεται με θεραπεία, συμβολισμό ή το υποσυνείδητο. Από αισθηματικής πλευράς, η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα πάνω από όλα... ρομαντική!

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Στις επαφές σας με τους άλλους σήμερα θα υπάρχει η δυνατότητα, στο χρόνο που βρίσκεστε μαζί τους, να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε και ακόμα περισσότερα. Ευνοείται να εισδύσετε με τη σκέψη σας στο βάθος μιας έννοιας, κατάστασης ή διαδικασίας και να δώσετε βαρύτητα σε υποθέσεις φορολογικού ή χρηματοπιστωτικού περιεχομένου όπως και σε... ηφαιστειώδεις ερωτικές συναντήσεις.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και τρίγωνο με Άρη~

Στους παλμούς των όψεων της Αφροδίτης τόσο με τον Κρόνο και όσο και τον Άρη, που κορυφώνονται αύριο, εντείνονται προβλήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως και νέα ξεκινήματα θα διαμορφώσουν ένα καινούργιο σκηνικό τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα της ζωή σας.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας η αγάπη, ο ρομαντισμός, η ηρεμία και η χαρά θα πρωτοστατούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved