Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3

Χάρη στην απρόβλεπτη φύση της Σελήνης στον Υδροχόο, σήμερα, ξαφνικά, θα διακρίνετε καινούργιες δυνατότητες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε μια μόνο μέρα, και με τη Σελήνη στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί η σημερινή να είναι η μέρα που θα καθορίσει τη δική σας ζωή. Ανεξάρτητα αν οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε αφορούν την αισθηματική σας ζωή, την επαγγελματική σας καριέρα ή κάτι άλλο, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να τις κάνετε. Χάρη στην απρόβλεπτη φύση του ζώδιου, σήμερα, ξαφνικά, θα διακρίνετε καινούργιες δυνατότητες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Γύρω στις δέκα το πρωί, με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης, μπορείτε να κάνετε νέα πράγματα σχετικά με την κοινωνική σας ζωή, τον έρωτα ή ό,τι σας ευχαριστεί. Το μεσημέρι με το τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη με τον Κρόνο (γύρω στις δύο και είκοσι) θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από κάθε μορφής περιορισμό ή συντηρητισμό, ενώ λίγο αργότερα (περίπου στις τρεις και τέταρτο) ίσως χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά για να κάνετε άμεσα και γρήγορα κάτι που θα αλλάξει τη διάθεση ή το πρόγραμμά σας προς το καλύτερο.

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, δυνατές κουβέντες μπορούν να σας παρακινήσουν να κάνετε κάτι με το οποίο θα αναγεννηθείτε ψυχή τε και σώματι. Ευνοούνται συζητήσεις για θέματα που μιλάνε στη ψυχή σας, ενημέρωση για θέματα σεξουαλικά, μεταφυσικά, μυστικά, κατασκοπικά, κληρονομικά, φορολογικά, χρηματοπιστωτικά και αναμφίβολα ευνοούνται επαφές... ισχυρής έλξης!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδιου του αέρα, Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο γ' δεκαήμερο.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και θυμηθείτε ότι σήμερα είναι η μέρα για να κάνετε κάτι διαφορετικό... για αλλαγή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved