Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Σκεφτείτε τις δυνατότητες και όχι τους περιορισμούς, τις ευκαιρίες που αναδύονται και όχι αυτές που χάθηκαν: έτσι, το μυαλό σας θα ανοίξει δρόμο στην ευημερία και την επιτυχία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Εκείνοι που δεν μπορούν να αλλάξουν το μυαλό τους, δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να είχατε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ή να είστε με "λίγους και καλούς" όμως από σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο άνεμος ανανέωσης φυσά στην καθημερινότητα σας και η επιθυμία για πιο πολλές κοινωνικές επαφές θα είναι έντονη, Από αισθηματικής πλευράς, σήμερα από τη μια θα νιώθετε ότι όποια πράξη περιορίζει, δεν είναι αγάπη, και από την άλλη μια και μόνο πράξη αγάπης θα είναι ικανή να αλλάξει άρδην τα συναισθήματα και τη διάθεση σας.

~Ερμής τρίγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Η ευμενής όψη μεταξύ Ερμή και Δία που κορυφώνεται σήμερα υπόσχεται ότι η θετική σκέψη θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρα σας! Οι καλές επαναλαμβανόμενες σκέψεις μπορούν να ενεργοποιήσουν το νου σας να δράσει με άνεση προς την κατεύθυνση που του υποδεικνύουν. Σκεφτείτε λοιπόν τις δυνατότητες και όχι τους περιορισμούς, τις ευκαιρίες που αναδύονται και όχι αυτές που χάθηκαν, και το μυαλό σας θα ανοίξει δρόμο στην ευημερία και την επιτυχία.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί, Τοξότες του α' δεκαημέρου και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι γεννημένοι στα τέλη α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια εκπληκτική μέρα και να θυμάστε πως αυτά που σκέφτεστε συνεχώς, κάθε μέρα, και όχι αυτά που θέλατε ή θα έπρεπε να σκέφτεστε, οδηγούν το όχημα της ζωής σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved