Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/3;

Μην αφήσετε «μικρά» πράγματα να χαλάσουν τη διάθεση σας - το βράδυ, η ερωτική επιθυμία γίνεται πιο έντονη και μεγαλώνει το πάθος

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/3;

Έχεις επιλογή... ακολούθησέ την

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στον Αιγόκερω να βάζει φρένο στις πάσης φύσεως υπερβολές. Υπαγορεύει να είστε ρεαλιστές και μετρημένοι και σας ωθεί να γίνετε πιο αυστηροί όσον αφορά χρονοδιαγράμματα, ευθύνες, όρια και κανόνες. Ευνοεί τη διατροφή με λίγες θερμίδες, τον περιορισμό της ποσότητας του φαγητού ή/ και την αποφυγή κάποιων συγκεκριμένων τροφών.

~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα και Ερμή~

Τις πρωινές ώρες οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή, αντίστοιχα, ευνοούν να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν με επιμονή και επιμονή και να έρθετε σε επαφή με ηλικιωμένους, πρόσωπα που εκτιμάτε ή σέβεστε όπως και διευθυντές, προϊσταμένους, προέδρους ή άτομα που έχουν κάποιο αξίωμα.

~Σελήνη αντίθεση με Δία και τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Τις μεσημεριανές ώρες η αντίθεση μεταξύ τη Σελήνης και του Δία ευνοεί να δείτε την «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων και να μην αφήσετε «μικρά» πράγματα να χαλάσουν τη διάθεση σας. Το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνει ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις και έντονη ανάγκη να σπάσετε την μονοτονία και να απελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει.

~Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα~
Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ η ερωτική επιθυμία γίνεται πιο έντονη και μεγαλώνει το πάθος για κάποια ενασχόληση ή κάτι που σας δίνει δύναμη και σας θεραπεύει με μυστηριώδη τρόπο.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί το β' μισό του α' δεκαημέρου και το α' μισό του β' δεκαημέρου.
Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα και να θυμάστε ότι υπευθυνότητα δεν σημαίνει φόβο και πίεση, σημαίνει δύναμη επιλογών και δύναμη κατεύθυνσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved