Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/3;

Σήμερα, το εξάγωνο Σελήνης - Άρη, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στην ερωτική σας διάθεση και οι παλμοί της καρδιάς σας θα γίνουν πιο έντονοι και δυνατοί.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/3;

Έχει Χαρά! Δεν έχει δάκρυ σήμερα. Έχει χαρά και αγάπη!


~Σελήνη στον Τοξότη~

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως! Τρίτη Κυριακή των νηστειών σήμερα και, αν και στο σύνολό της η περίοδο της Τεσσαρακοστής είναι πένθιμη, η σημερινή μέρα αποτελεί μια λαμπρή γιορτή. Το θέμα του Σταυρού που κυριαρχεί στην υμνολογία της ημέρας δεν είναι στα πλαίσια του πόνου, είναι στης νίκης και της χαράς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί να κυριαρχήσουν τα αισιόδοξα μηνύματα και να επικρατήσουν τα θετικά συναισθήματα.


~Σελήνη εξάγωνο με Άρη~

Περίπου στις μία παρά είκοσι το μεσημέρι η ευμενής όψη της Σελήνης με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη, ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες για βόλτες, να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους όπως και σε αθλητικούς αγώνες. Στην ερωτική ζωή η αδρεναλίνη θα ανεβάσει τη διάθεση και οι παλμοί της καρδιάς σας θα γίνουν πιο έντονοι και δυνατοί.


~Σελήνη στον Αιγόκερω~

STEFANIA 300

Γύρω στις δέκα το βράδυ το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της συστολής και του περιορισμού, τον Αιγόκερω, δείχνει την αρχή ενός διημέρου που θα θελήσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να «μαζευτείτε», να κάνετε κάτι σε λιγότερο βαθμό και που μεγάλη σημασία θα δώσετε στη σωστή διαχείριση του χρόνου σας.


Η τύχη σήμερα χαμογελά στους εκπρόσωπους του στοιχείου της φωτιάς, Τοξότες, Λέοντες, Κριούς του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή διαλέγοντας πάντα τον καλύτερο δρόμο, όσο δύσκολος και αν μοιάζει η συνήθεια θα τον κάνει γρήγορα εύκολο και ευχάριστο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved