Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/3;

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη ευνοούνται αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα, εκδρομές, έξοδοι, μετακινήσεις σε ανοιχτούς χώρους και συμμετοχή σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/3;

Όταν γελάς όλα γύρω μου γελούνε. Όταν γελάς και τ' αηδόνια τραγουδούνε.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με οπτιμιστική διάθεση ξεκινά η μέρα, διανύοντας η Σελήνη το θετικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Η ζωτικότητά σας θα είναι υψηλή και η δύναμη της ζωής που θα ρέει μέσα σας θα είναι θετική. Παράλληλα, η οπτική γωνία μέσα από την οποία θα κοιτάτε το σήμερα και τη ζωή, θα σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε τα όμορφα πράγματα που έχετε ή σας συμβαίνουν, θέτοντας έτσι την ενέργειά σας προς πάσης φύσεως θετικούς σκοπούς!

STEFANIA 300

Ευνοούνται αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα, εκδρομές, έξοδοι, μετακινήσεις σε ανοιχτούς χώρους και συμμετοχή σε εκδηλώσεις που το περιεχόμενο τους είναι πολιτιστικό, θρησκευτικό ή πνευματικό.

~Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα~

Με την απατηλή όψη Ερμή – Ποσειδώνα να κορυφώνεται σήμερα, η φράση «πότε μην πιστεύεις το «ποτέ» του μεθυσμένου και το «για πάντα» του ερωτευμένου» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Πιθανά είναι λάθη σε μετακινήσεις, επαφές, ομιλίες και γραπτές ή προφορικές απόψεις. Στα θετικά της όψης συμπεριλαμβάνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με σχεδίαση, αντιγραφή, μίμηση, ποίηση, στιχουργία, συμβολική γραφή όπως και ο ιδεαλιστικός, πνευματικός, καλλιτεχνικός ή ρομαντικός λόγος.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο β' δεκαήμερο.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με όμορφες βόλτες, εξόδους και ευχάριστες ασχολίες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved