Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Η Σελήνης συναντά τον Ερμή: ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε σε μια συζήτηση, με τη σέξι εμφάνιση ή την οξυδερκή σας σκέψη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Σε μια καλή απόφαση θα οδηγηθείς αν σκεφτείς τι είναι αυτό που έχει πιο σημαντική αξία.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 και η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια τους η αναβλητικότητα και η αναποφασιστικότητα θα κυριαρχούν. Ιδιαίτερα για ένα θέμα με ένα συνεργάτη, τον/την σύντροφο, ένα πελάτη ή άλλο πρόσωπο ίσως αναρωτιέστε «τι απόφαση να πάρω;».

~Σελήνη στον Σκορπιό~

STEFANIA 300

Γύρω στις έντεκα και τέταρτο το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο αποφασιστικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σας είναι πιο εύκολο να λάβετε αποφάσεις και να δείξετε επιμονή για την εκτέλεση ή την πραγματοποίησή τους. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας ίσως βρεθούν χρηματοπιστωτικές, κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις αλλά και θέματα λίμπιντο, σεξ και κρυφών σχέσεων.

~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα~

Το μεσημέρι, περίπου στις τρεις παρά είκοσι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ευνοεί να ψάξετε βαθύτερες απαντήσεις σε ερωτήματα, να μαγνητίσετε σε μια επαφή ή συζήτηση με τη σέξι εμφάνιση ή την οξυδερκή σας σκέψη. Το βράδυ, γύρω στις δέκα και δέκα, το εκπληκτικό τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι ιδανικό για να κάνετε πράγματα που φέρνουν ρομαντικό αέρα στην κρεβατοκάμαρά σας, ή ηρεμούν και ευχαριστούν τη ψυχή σας. Διαλέγετε και παίρνετε!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι των τελευταίων ημερών και Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Τετάρτη και να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στη ζωή σας, αρκεί μόνο να έχετε πίστη, επιμονή, θάρρος και αδάμαστο πνεύμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved