Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/3;

Η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και χαρίζει χαμόγελα στον τομέα των αισθηματικών μας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/3;

Κρατάτε το νου σας ευέλικτο και μάθετε να αγαπάτε τους άλλους και να προχωράτε μαζί τους.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού να δείχνει έντονη ανάγκη για κοινωνικότητα, συντροφικότητα και δημιουργία συνθηκών για περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητα σας. Συνεργασίες και κάθε λογής συμφωνίες θα είναι στο επίκεντρο και συνάμα θα νιώθετε μεγαλύτερη όρεξη από ότι συνήθως για έρωτες, αγαπούλες και καρδούλες.

~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Η Σελήνη γύρω στις έντεκα το πρωί συναντά σε τετράγωνο τον Δία, μια όψη με κύριο χαρακτηριστικό την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία. Η διάθεση θα είναι θετική και χαλαρή και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα κυριαρχεί οπτιμισμός. Προσοχή στις σπατάλες, την υπερφαγία και την αμετροέπεια σε κάθε εκδήλωση σας.

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Λίγο αργότερα, περίπου στις έντεκα και τέταρτο, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί θετική επιρροή για επαφές με γυναίκες, θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού, διακόσμησης, επιλογής χρωμάτων, αγορές, θέματα γάμου και για καλλιτεχνικά δρώμενα. Συγχρόνως, ευνοεί συναναστροφές για νομικά ζητήματα, συμβιβασμούς, συμβόλαια, συμβάσεις και διακανονισμούς. Από αισθηματικής πλευράς η όψη είναι εξαιρετική από κάθε άποψη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα με διάθεση να ευχαριστηθείτε τη ζωή και τον έρωτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved