Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/3;

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος στη λογική και πρακτική Παρθένο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/3;

Να εντοπίζεις τα σφάλματα είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να πράττεις καλύτερα.

~Πανσέληνος στην Παρθένο~

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος στη λογική και πρακτική Παρθένο που σας προτρέπει να απαλλαγείτε από όσα σας είναι άχρηστα σε οποιαδήποτε πεδίο της ζωής σας και να δώσετε σημασία σε όσα έχουν αξία (διαβάστε στο astrology.gr πως επηρεάζει τα 12 ζώδια).

STEFANIA 300

Αποφύγετε την κακή συνήθεια να γίνεστε επικριτικοί βρίσκοντας συνεχώς λάθη και λέγοντας στους άλλους τα στραβά τους. Προτιμήστε να δίνετε βάση στη λεπτομέρεια και την παρατήρηση... των θετικών πραγμάτων της ζωής και των αρετών τόσο των δικών σας όσο και των άλλων. Πρωτίστως, θα σας ευχαριστήσει και εν συνέχεια θα σας ωφελήσει!

~Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο~

Γύρω στις μια και μισή το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου δείχνει ότι αυτό που αξίζει σήμερα είναι οτιδήποτε μέσα από τη λιτότητά του παραμένει μεστό και έχει την ικανότητα να δίνει λύσεις στα προβλήματα και τις ανησυχίες που μπορεί ενίοτε να κυριαρχούν το νου σας και να εμποδίζουν την αποτελεσματικότητα σας. Ευνοούνται επαφές με άτομα μεγαλύτερα, ώριμα ή που ξεχωρίζουν για τη σύνεση, την αξιοπιστία ή τη σοφία τους.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε μια εκπληκτική Κυριακή αν δεν σταματάτε να βελτιώνεστε και να εφαρμόζετε όλα... όσα μαθαίνετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved