Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/3;

Ήρθε η ώρα να ξαναβρείτε τον εαυτό σας - ανακαλύψτε νέους τρόπους για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και διασκεδαστική

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/3;

Τα ωραιότερα λόγια μιας σχέσης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος αγάπης!

~Σελήνη στο Λέοντα~

Μετά από ένα διήμερο που κλειστήκατε στο καβούκι και τα συναισθήματά σας, το πέρασμα της Σελήνης στο δυναμικό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα σας δείχνει ότι ήρθε η ώρα να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να δείτε την δημιουργικότητά σας να φτάνει στα ύψη. Η μέρα είναι ιδανική για να μπορέσετε να αναπτύξετε κάποιο ταλέντο σας, να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι και να βρείτε τρόπους για να κάνετε τη ζωή και την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και διασκεδαστική.

~Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στους Ιχθύες και του Κρόνου στον Σκορπιό κορυφώνεται αύριο και προδιαθέτει για θετικές επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίο έχουν ρόλο διευθυντικό ή εποπτικό. Ευνοείται το να εργαστείτε σε κάτι που αγαπάτε με τεχνική και να επιδείξετε μεγαλύτερη συγκέντρωση, υπομονή, προσοχή και υπευθυνότητα σε ό,τι έχει σχέση με τις τέχνες, την παροχή βοήθειας, την ψυχολογία, τον εθελοντισμό αλλά και θρησκευτικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα.

Οι τύχη σήμερα χαμογελά στους Λέοντες, Τοξότες, Κριούς του α' δεκαημέρου και στους Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους που είναι γεννημένοι στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη και χαρούμενη μέρα, σας εύχεται το astrology.gr, χρωματισμένη από γενναιοδωρία και υπό... το βλέμμα της αγάπης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved