Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/3;

Tο μεσημέρι η σύνοδος ΣελήνηςΔία ανοίγει την όρεξη τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/3;

Η ζήλια, σε υπερβολικό βαθμό, είναι ικανή να μετατρέψει τον έρωτα από ευλογία... σε τυραννία.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Δευτέρα, 10 Μαρτίου! Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα. Δεδομένου ότι οι όψεις που σχηματίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση αυτή με τον Δία, είναι δυσαρμονικές, τα αρνητικά συναισθήματα ίσως γίνουν καθοδηγητές της συμπεριφοράς σας. Πάρτε τα μέτρα σας! Μην αφήσετε τον αρνητισμό να ρουφήξει κάθε περίσσεια χαράς ή θετικότητας έχετε.

~Σελήνη σύνοδο με Δία~

Γύρω στη μια παρά τέταρτο το μεσημέρι η σύνοδος ΣελήνηςΔία ανοίγει την όρεξη τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ό,τι και αν κάνετε ή επιθυμείτε θα είναι σε μεγάλες δόσεις και θα είστε διατεθειμένοι να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής.

~Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Εντάσεις, ξεσπάσματα, βραχυκυκλώματα και σπασίματα προεικονίζει γύρω στις δύο το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και καλό είναι αν νιώσετε ότι είστε σε κατάσταση ανησυχίας και ότι τα νεύρα σας είναι τεντωμένα να σταματήσετε από ότι και αν κάνετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να επανακτήσετε τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

~Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα~

Το απόγευμα λίγο μετά τις έξι, με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, το μυαλό σας ίσως "σκαλώσει" σε ένα φόβο, στο αρνητικό σενάριο μια κατάστασης ή σας πιάσει εμμονή με κάτι που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να χαλάσουν τη διάθεσή σας και θυμηθείτε ότι η ζήλια σε υπερβολικό βαθμό είναι ικανή να μετατρέψει τον έρωτα από ευλογία σε τυραννία.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο α' μισού του β'.

Να έχετε όλοι μια καλή και όμορφη εβδομάδα παλεύοντας την κατήφεια και αντλώντας ευτυχία από κάθε όμορφη πλευρά της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved