Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/3;

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη δίνει έμφαση στο ρητό «τα λόγια δείχνουν τα συναισθήματα, μα οι πράξεις τα υπογράφουν»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/3;

Τα λόγια δείχνουν τα συναισθήματα, μα οι πράξεις τα υπογράφουν.

~Σελήνη στους Διδύμους~

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014! Με τη Σελήνη να κινείται ως το μεσημέρι στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, η διάθεση είναι χαρούμενη, παιχνιδιάρικη, νεανική και ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις. Θετική πνοή στην μέρα σας μπορεί να δώσει ένα ταξιδάκι ή ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή.

~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Λίγο πριν της δέκα το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει το χάρισμα του λόγου, την αίσθηση του χιούμορ, το έξυπνο πνεύμα και συγχρόνως δίνει έμφαση στο ρητό «τα λόγια δείχνουν τα συναισθήματα, μα οι πράξεις τα υπογράφουν».

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ως εκ τούτου το υπόλοιπο της ημέρας είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα αγάπης στο σπίτι σας, να χαρείτε τα μικρά παιδιά, να έρθετε σε επαφή με τους γονείς σας, να ενισχύσετε το συναισθηματικό δέσιμο με κοντινά σας άτομα και γενικότερα ό,τι και αν κάνετε να είναι χρωματισμένο με ευαισθησία και συναισθηματισμό!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια όμορφη, ξεχωριστή και πάνω από όλα χαρούμενη Κυριακή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved