Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

Σήμερα αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε: Η αξιοπιστία σας εξαρτάται από όσα λέτε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και τι καλύτερο δώρο μπορεί να τους κάνει κανείς, από μία τρυφερή κουβέντα κι έναν καλό λόγο. Μητέρα, ερωμένη, κόρη, φίλη, αδελφή, βάλσαμο και πληγή, η γυναίκα είναι... το αλάτι της Γης!

~Σελήνη στους Διδύμους~

Διπλή γιορτή σήμερα! Σάββατο 8 Μαρτίου και εκτός από των Αγίων Θεοδώρων είναι και η γιορτή της γυναίκας! Η δυαδικότητα του ζωδίου των Διδύμων, όπου βρίσκεται η Σελήνη σήμερα, δεν αποτυπώνεται μόνο στο διπλό εορτασμό της ημέρας, αλλά επιπροσθέτως θα χαρακτηρίζει τις ασχολίες, τις εξόδους και τα ενδιαφέροντα σας!

Στον αισθηματικό τομέα, με στοιχείο της τον αέρα και κυβερνήτη της τον Ερμή, η Σελήνη στους Διδύμους δείχνει ότι ο δρόμος για τον έρωτα ξεκινά πρωτίστως με... καλή επικοινωνία!

~Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο~

STEFANIA 300

Το μεσημέρι γύρω στις τρεις και μισή αποφύγετε τη φλυαρία, αλλά και το να φορτώσετε τους γύρω σας με άχρηστες πληροφορίες. Θυμηθείτε ότι η αξιοπιστία σας σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από όσα λέτε, επομένως, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε.

~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή~

Αργά το βράδυ, γύρω στις δέκα και είκοσι, η θετική όψη μεταξύ Σελήνης και Ερμή ευνοεί κοινωνικές εξόδους, εξάπτει την περιέργειά σας για νέα ενδιαφέροντα και προκαλεί το ενδιαφέρον για γνωριμίες με άτομα που έχουν κάτι... διαφορετικό από εσάς.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Τοξότες, Λέοντες, Κριοί που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ'.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved