Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αέρας ανανέωσης αναμένεται να πνεύσει στα αισθηματικά σας, με πολλές εναλλαγές, εκπλήξεις, απρόσμενες εξελίξεις και.. ξαφνικούς έρωτες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Μην πιέζεις και μην καταπιέζεις. Όσο περισσότερο απελπισμένος αισθάνεσαι για κάτι, τόσο περισσότερο το απομακρύνεις από κοντά σου.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στον Ταύρο να στρέφει το ενδιαφέρον σας σε αυτά που έχετε, τα αποκτήματα σας, τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Συνεπώς, πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, αγορές, έσοδα- έξοδα και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα. Από αισθηματικής πλευράς, το μήνυμα που στέλνει η Σελήνη στον Ταύρο είναι ότι μπορεί να μην έχετε όλοι τα ίδια πλούτη, την ίδια δύναμη, την ίδια δόξα, έχετε όλοι όμως τη δυνατότητα... να αγαπάτε και να αγαπιέστε.

~Αφροδίτη στον Υδροχόο~

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει σήμερα, 5 Μαρτίου 2014, τον συντηρητικό Αιγόκερω και περνά στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει ως τις 6 Απριλίου 2014. Αέρας ανανέωσης αναμένεται να πνεύσει στα αισθηματικά σας με πολλές εναλλαγές, εκπλήξεις, απρόσμενες εξελίξεις και.. ξαφνικούς έρωτες.

Σε θέματα ομορφιάς υπάρχει η τάση να κάνετε επιλογές που σας... απελευθερώνουν.

Στα οικονομικά, τα έσοδά σας μπορούν να αυξηθούν αν γίνετε περισσότερο κοινωνικοί ή από δραστηριότητες που σχετίζονται με τηλεόραση, Internet, τεχνολογία, φίλους, ομάδες και συλλόγους.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο β΄μισό του α' δεκαημέρου και στο α΄μισό του β.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Τετάρτη και να θυμάστε ότι η αγάπη δεν είναι προορισμένη για να την αποταμιεύετε, είναι για να την προσφέρετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved