Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/3;

Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού προμηνύει εξελίξεις που δεν περιμένετε. Μην πετάτε τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτρικά σύρματα και ας έχετε μαζί σας δεύτερη καλούμπα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/3;

Καλή Σαρακοστή! Με ελίτσες, λαγάνα και κρασάκι να περάσετε όλοι μια Καθαρά Δευτέρα... καταπληκτική!

~Σελήνη στον Κριό~

Καλή Σαρακοστή! Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, προμηνύει το ξεκίνημα της Σαρακοστής δείχνοντας μια μέρα που ίσως εκτός από μια νέα ρουτίνα στη διατροφή και την καθημερινότητα σας ξεκινήσει και κάτι άλλο σε κάποιο πεδίο της ζωής σας.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Γύρω στις έντεκα το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία ευνοεί τη διασκέδαση κοντά στη φύση, τη φιλοξενία και ετοιμασίες για ένα μεγάλο φαγοπότι. Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού προμηνύει εξελίξεις και επαφές... που δεν περιμένετε. Μην πετάτε τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτρικά σύρματα και έχετε μαζί σας δεύτερη καλούμπα γιατί ενδέχεται να φτάσει στα ύψη. Το μεσημέρι (γύρω στις τέσσερις παρά τέταρτο) με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα συνιστάται να είστε όσο πιο διαλλακτικοί μπορείτε και να σβήσετε -αντί να οξύνετε- εντάσεις που θα βγουν στο προσκήνιο... δυναμικά.

~Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα~

Το βράδυ, στις εννέα και τέταρτο, η όψη Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί να ζήσετε όμορφες στιγμές με πάθος και ένταση, να υπερβείτε τις αντοχές σας για κάτι που θέλετε πολύ, να αναθερμάνετε τον έρωτα στη σχέση σας ενώ πιθανόν μια έλξη να είναι... μοιραία!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στο β'.

Να έχετε όλοι όμορφα και ευτυχισμένα Κούλουμα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved