Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

Με την σημερινή όψη Αφροδίτης - Άρη, απειλές και τσακωμοί μπορεί να κάνουν την κατάσταση πολύ εκρηκτική, μπορεί όμως και να ανεβάσουν τον ερωτισμό και τη λίμπιντο στα ύψη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

Ξεκούραση δεν σημαίνει να βουλιάξετε στον καναπέ και να βλέπετε τηλεόραση με τον εγκέφαλο να δουλεύει στο φουλ. Ξεκούραση σημαίνει ζεστό μπάνιο, χαλαρή κουβέντα, βόλτα στην παραλία ή για ποτάκι, ευχάριστη παρέα, έρωτα, γαλήνη και ηρεμία.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Κυριακή της Τυρινής! Μέρα που τρώμε τυρί, γάλα και αυγά είναι η σημερινή και στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος φτιάχνουν τυρόπιτες, γαλατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και ό,τι έχει σχέση με γαλακτοκομικά προϊόντα. Με τη Σελήνη στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων ίσως φτιάξετε κάτι από τα παραπάνω θέλοντας να δείξετε τη φροντίδα σε κάποιους ή απλά τα απολαύσετε χαλαρώνοντας. Ιδανική μέρα για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

~Σελήνη στον Κριό~
Λίγο πριν τις έξι παρά είκοσι το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, το ζώδιο που αγαπά τη δράση, την κίνηση και τη ζωντάνια. Το ενδιαφέρον σας ενδέχεται να στραφεί σε αγώνες, πρεμιέρες και ερωτικές προσεγγίσεις.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη~

Έκλειψη ηλίου και σκοτεινιά μπορεί να δημιουργήσει σήμερα η ζήλεια, ο εγωισμός και η ένταση ιδίως στις σχέσεις των δύο φύλων. Μαύρο ο ένας, άσπρο ο άλλος, απειλές και τσακωμοί μπορεί να κάνουν την κατάσταση πολύ εκρηκτική, μπορεί όμως και να ανεβάσουν τον ερωτισμό και τη λίμπιντο στα ύψη.

~Κρόνος ανάδρομος~

STEFANIA 300

Μετά τον Άρη και ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Από σήμερα και ως τις 19 Ιουλίου θα είναι ανάδρομος προμηνύοντας αναθεωρήσεις, αναστολές, δυσκολίες, «παγώματα» και καθυστερήσεις σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις, μυστικές σχέσεις, και σε θέματα που σχετίζονται με έρευνα, εσωτερικές διεργασίες και τη... λίμπιντο.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους των τελευταίων ημερών και τους Κριούς, Τοξότες, Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια όμορφη Κυριακή! Ξεφορτωθείτε ό,τι άχρηστο και ζήστε καλύτερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved