Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Συνεχίστε να είστε προσηλωμένοι στο στόχος σας, είναι το μήνυμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, κανείς δεν έφτασε στο Έβερεστ, χάνοντας τα μάτια του από την κορυφή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Αν θες να είσαι ευτυχισμένος, βάλε ένα στόχο που θα δίνει ελπίδα στα όνειρα σου, κουράγιο σε σένα, χαμόγελο στην κούραση και ομορφιά στην κάθε στιγμή...

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Με τη Σελήνη από τη Δευτέρα στον Αιγόκερω έχει ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να πετύχετε κάτι, να αναγνωριστείτε επαγγελματικά ή κοινωνικά και βάζοντας τη λογική σας εν δράση ακολουθείτε δρόμους που απαιτούν υπομονή, υπευθυνότητα και πειθαρχία. Συνεχίστε να είστε προσηλωμένοι στο στόχος σας, είναι το μήνυμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, κανείς δεν έφτασε στο Έβερεστ, χάνοντας τα μάτια του από την κορυφή.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

STEFANIA 300

Από το απόγευμα, γύρω στις πέντε, υπάρχει η τάση να αφήσετε πίσω σας κάποιες υποχρεώσεις και τη μοναξιά που αυτή συνεπάγεται, να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επιδιώξετε να κάνετε πράγματα μαζί με φίλους ή με μια παρέα ανθρώπων.

~Δίας τετράγωνο με Ουρανό~

Επιπλέον, η όψη Δία – Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα δείχνει ότι οτιδήποτε έχει μέσα του την υπόσχεση της αλλαγής, της προόδους και της εξέλιξης μπορεί να σας συνεπάρει. Χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι η υπεραισιοδοξία παραβλέπει ενώ η σύνεση προβλέπει!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι των τελευταίων ημερών μέχρι λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα. Έπειτα, η τύχη πηγαίνει στους Υδροχόους, Δίδυμους, Ζυγούς των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια εκπληκτική μέρα και μην ξεχνάτε: εγκράτεια δεν σημαίνει να απέχετε από τις απολαύσεις της ζωής, εγκράτεια σημαίνει να βάζετε ξύλα στη φωτιά, τρόφιμα στην αποθήκη, λεφτά στο πορτοφόλι, χαρά στο σπίτι, δύναμη στο σώμα, ορθή κρίση στο νου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved