Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/2;

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο εξυμνεί σήμερα την παντοτινή αγάπη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/2;

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την αγάπη μου για σένα. Η αγάπη είναι το αστέρι στο δικό μας δρόμο και αν για κάτι μπορείς να νιώθεις σιγουριά είναι το πόσο σ' αγαπώ.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του καθήκοντος, των πρέπει και των ευθυνών, τον Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι όψεις που σχηματίζει είναι δυσαρμονικές δείχνοντας ότι για να μην μείνουν δουλειές πίσω και να αποφύγετε εντάσεις είναι σημαντικό να... οργανωθείτε! Βάλτε πρόγραμμα από νωρίς και όλα θα κυλήσουν ρολόι!

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο εξυμνεί σήμερα την παντοτινή αγάπη και σας ωθεί να κάνετε πράξεις που θα δείχνουν στα πρόσωπα που αγαπάτε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει την αγάπη σας για αυτά. Ευνοούνται αγορές μετά από περίσκεψη και με φειδώ όπως και συναλλαγές με άτομα που είναι ευσυνείδητα, έμπειρα και υπομονετικά.

~Δίας τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου Δία – Ουρανού, ευκαιρίες που σας ανοίγονται αυτή την περίοδο ίσως σας ωθήσουν να σπάσετε τα δεσμά από πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς εγγυήσεις για το αποτέλεσμα. Δείξτε σύνεση και πάρτε αποφάσεις κρίνοντας προσεκτικά.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και Ιχθύες, Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί το β' δεκαήμερο.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε ότι οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ' αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved