Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Καλή εβδομάδα με τη Σελήνη στην κατοικία του τυχερού Δία, να υπόσχεται ευδιαθεσία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Υπάρχει μια διέξοδος από την κάθε σκοτεινιά κι ομίχλη. Κάνε μια βόλτα στο μονοπάτι ενός ουράνιου τόξου, κάνε μια βόλτα στο μονοπάτι ενός τραγουδιού, κι όλα τριγύρω σου θα ομορφύνουν.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με το τόξο του Τοξότη η χαρά του χθες φτάνει στο σήμερα - η εβδομάδα ανοίγει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η Σελήνη βρίσκεται στην κατοικία του τυχερού Δία και υπόσχεται ευδιαθεσία. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη το πρωί, γύρω στις έντεκα και μισή, είναι μια θετική όψη για πάσης φύσεως ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και ενέργειες που μπορούν να ικανοποιήσουν τη δίψα για μάθηση, ταξίδια, άθληση, επέκταση και ευτυχία στη ζωή.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

STEFANIA 300

Λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που συμβολίζει το «επιχειρείν», την επίτευξη των στόχων, την επιμονή και σας θυμίζει πως δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Η Αφροδίτη πλησιάζει τον Κρόνο δημιουργώντας γωνία εξαγώνου, μια ευμενή όψη που θα κορυφωθεί αύριο. Ως εκ τούτου σε θέματα που σχετίζονται με σχέσεις, ομορφιά και οικονομικές συναλλαγές θα επιδιωχθεί η σταθερότητα, η διατήρηση, το καθήκον και η οικονομία.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες των τελευταίων ημερών ως το μεσημέρι. Έπειτα η τύχη κλείνει το μάτι στους Αιγόκερους, Παρθένους, Ταύρους του α' μισού του α' δεκαημέρου.

Καλή εβδομάδα σε όλους σας! Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε ότι η επιμονή είναι η μητέρα της επιτυχίας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved