Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

Έρχεται άλλο ένα αποκριάτικο Σαββατοκύριακο με εξόδους, χορό, τραγούδι και προπαντός πολύ κέφι.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

Ό,τι κι αν είναι ο έρωτας θέλει βουτιά στα βαθιά νερά, εκεί που καρδιά, ψυχή και σώμα αγκαλιάζονται σφιχτά.

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Έφτασε Παρασκευή και μπορεί το χτεσινό ξεφάντωμα να τελείωσε, έρχεται όμως άλλο ένα αποκριάτικο Σαββατοκύριακο με εξόδους, χορό, τραγούδι και προπαντός πολύ κέφι. Το πάθος, η ένταση και η ερωτική διάθεση κυριαρχούν και τη σημερινή μέρα που η Σελήνη συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Σκορπιού. Οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις, διεκδικήσεις και εκδικήσεις, κρυφές και ακραίες καταστάσεις ενδέχεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας... αμείωτο!

~Σελήνη τετράγωνο με Ερμή~

Λίγο πριν ο δείκτης του ρολογιού δείξει οχτώ το βράδυ η κατάδυση στα βάθη της ύπαρξης, της αλήθειας, της ψυχής και της εσωτερικής ζωής ίσως είναι αιτία για να βραχυκυκλώσει η επικοινωνία! Έντονα συναισθήματα διεγείρονται και οι λέξεις μπορεί να αποκαλύψουν πάθη, μυστικά και ζήλιες που δεν θα θέλατε. Για αυτό πριν μιλήσετε αναρωτηθείτε; Αυτό που θα πω είναι ευγενικό, είναι απαραίτητο, είναι αληθινό, είναι καλύτερο από τη σιωπή;

~Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Λίγο μετά τις οχτώ το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης δείχνει ότι όπως ο Αδάμ λειτούργησε ως άνθρωπος, μην θέλοντας το μήλο για το μήλο, αλλά επειδή ήταν απαγορευμένο έτσι και εσείς πιθανόν να θελήσετε να εκπληρώσετε επιθυμίες... κρυφές και ανομολόγητες.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε μια εκπληκτική Παρασκευή αν δεσμευτείτε σε ένα σχέδιο, έργο ή σκοπό δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved