Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Καλή μέρα για να πείτε «αντίο» σε μια σχέση που σας έχει κουράσει ή δεν υπάρχουν περιθώρια αποκατάστασης της βραχυκυκλωμένης σας επικοινωνίας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Σ' ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, πάντα κάτι ωραίο θα αρχίζει και κάτι άσχημο θα τελειώνει.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Αν και το γενικότερο κλίμα των ημερών κινείται σε μια συννεφιασμένη ατμόσφαιρα, θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ότι θα έρθει ήλιος μετά τη βροχή και τα δύσκολα θα περάσουν. Με τη Σελήνη στο Ζυγό, στο θετικό ζώδιο που συμβολίζει την αγάπη και τις ομορφιές της ζωής, πρόσωπα και καταστάσεις θα είναι αιτία για να δείτε πως σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει πάντα κάτι ωραίο θα αρχίζει και όταν ο φόβος τελειώνει τότε αρχίζει ζωή. «Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε μαζί, με αγάπη να ζούμε την κάθε στιγμή» είναι το μήνυμα της Σελήνης στο Ζυγό.

~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

«Έχει μια ψύχρα αυτή η επικοινωνία» ίσως πείτε σήμερα αφού η δυσαρμονική όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου δείχνει ότι η κατανόηση δεν θα είναι σύμμαχος σας στις επαφές σας με τους άλλους. Επιπλέον, ίσως, κάτι χαλάσει, δεν λειτουργεί, δεν το βρίσκετε ή σας δημιουργήσει εμπόδια σε μια μετακίνηση, ένα ραντεβού, μια επαφή ή την αποστολή ενός μηνύματος. Καλή μέρα για να πείτε «αντίο» σε μια σχέση που σας έχει κουράσει ή δεν υπάρχουν περιθώρια αποκατάστασης της βραχυκυκλωμένης σας επικοινωνίας.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Ζυγούς, Δίδυμους, Υδροχόους του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Τετάρτη αφιερώνοντας σημαντικό μέρος του χρόνου σας σε μια σχέση σας που σας νοιάζει πραγματικά η ευτυχία και η ευημερία της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved