Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/2;

Προσοχή στα πρόσωπα που θα φορέσουν τη μάσκα της αγάπης για να κρύψουν τις ομιχλώδεις προθέσεις τους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/2;

Δεν υπάρχει τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια. Πολλά αγκάθια όμως είναι χωρίς τριαντάφυλλο.

~Ήλιος στους Ιχθύες~

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύες όπου θα παραμείνει ως τις 21 Μαρτίου. Κατά τα διάρκεια αυτής της περιόδου θα λάβουν χώρα γεγονότα ρομαντικού χαρακτήρα και καταστάσεις που θα βάζουν το όνειρο και την πνευματικότητα στη ζωή σας. Ευνοούνται οι γιορτές του κρασιού, δρώμενα τέχνης και οι απόκριες. Προσοχή θέλουν πρόσωπα που θα φορέσουν τη μάσκα της αγάπης για να κρύψουν τις ομιχλώδεις προθέσεις τους.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Το ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται τόσο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες όσο και το δίκαιο και τα δικαιώματα. Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζει μόνο δυσαρμονικές όψεις, προοιωνίζει μια μέρα κατά την οποία, στην προσπάθεια να αγωνιστείτε για την επικράτηση του δικαίου, ίσως προκύψουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με νομικές, σε κάποιες περιπτώσεις, προεκτάσεις, ενώ την προσοχή σας μπορεί να έχουν σήμερα και δικονομικά θέματα.

STEFANIA 300

Από αισθηματικής απόψεως, μπορεί να αποδειχθεί εχθρός για τη σχέση σας η πλευρά του εαυτού σας που θέλει να έχει πάντα άδικο ο άλλος και δίκιο μόνο εσείς. Αφήστε στην άκρη την εχθρότητα, τιμήστε τις διαφορές σας και βάλτε το μυαλό και το πνεύμα σας να εργαστούν για το καλό και των δύο σας και θα δείτε ότι η αγάπη μπορεί να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου Ερμή – Κρόνου ίσως ξανακάνετε κάποιες συζητήσεις, έχετε εκ νέου μια επαφή χωρίς ωστόσο να συναντήσετε τη στάση που θα θέλατε, ενώ είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιου είδους δυσκολίες ή εμπόδια. Στις προσωπικές σας επαφές θυμηθείτε ότι δεν έχει τόσο σημασία να συμφωνήσετε με τον άλλο, όσο να είστε σε θέση να κατανοείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί το α' δεκαήμερο και στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Τρίτη και εκεί που σε άλλες συνθήκες θα φερόσασταν παρορμητικά φερθείτε έξυπνα και γίνετε κοινωνοί αγάπης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved