Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/2;

Καλή εβδομάδα! Εστιάστε την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με εργασία, υγεία, διατροφή και ζητήματα ρουτίνας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/2;

Το θέμα είναι να κυριαρχείς το άγχος σου, όχι να μην έχεις άγχος.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο πρακτικό και προνοητικό ζώδιο της Παρθένου να σας καλεί να επιστρέψετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας εστιάζοντας πιο πολύ την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με εργασία, υγεία, διατροφή και ζητήματα ρουτίνας. Το άγχος είναι συνυφασμένο με το ζώδιο της Παρθένου και σήμερα μια υγιής δόση του μπορεί να λειτουργήσει όπως και ο φυσικός πόνος, δηλαδή σαν ένα σύστημα προειδοποίησης πριν κάτι εκδηλωθεί ώστε να προληφθεί.

~Σελήνη στο Ζυγό~

STEFANIA 300

Από το βράδυ και συγκεκριμένα γύρω στις οχτώ και μισή η Σελήνη εισέρχεται στο θετικό ζώδιο του Ζυγού τονίζοντας τη ρομαντική διάθεση, ενισχύοντας την ερωτική ζωή και δημιουργώντας θετικές συνθήκες για τρυφερά ραντεβού, ερωτικές συνευρέσεις και πάσης φύσεως αισθηματικά θέματα. Συγχρόνως, η κοινωνική φύση του ζωδίου ευνοεί να βγείτε έξω, να συγχρωτιστείτε και να έρθετε σε επαφή με τους άλλους.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του γ' δεκαημέρου και από τις οχτώ και μισή το απόγευμα Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα και να θυμάστε ότι το άγχος εντός κάποιων ορίων έχει και θετικές πλευρές, τα προβλήματα αρχίζουν μόνο όταν αφήνετε το άγχος να υπερισχύει της λογικής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved