Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/2;

"Η αγάπη είναι το βραβείο των δυνατών" σας λέει η όψη Σελήνης – Κρόνου αργά το απόγευμα: το κερδίζετε αν ρισκάρετε την απόρριψη, ξεπεράσετε εμπόδια και υπερνικήσετε τις αδυναμίες σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/2;

Είσαι όλα όσα ήθελα. Μπορώ να το δω στα μάτια σου. Μπορώ να το δω στο χαμόγελο σου. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την αγάπη μου για σένα. Μόνο εσένα αγαπώ!

~Σελήνη στο Λέοντα~

Του Αγίου Βαλεντίνου! 14 Φεβρουαρίου 2014 και σήμερα γιορτάζουμε τον έρωτα! Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα, το ζώδιο που συμβολίζει την αγάπη, τον έρωτα, την καρδιά και τους πάσης φύσεως εορτασμούς, το μήνυμα που θα κυριαρχεί στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα και με κάθε τρόπο θα διεκδικεί να καταλάβει εξέχουσα θέση στη ζωή σας είναι ότι... "υπάρχει μόνη μια ευτυχία στη ζωή: να αγαπάς και να αγαπιέσαι"!

Για κάθε έναν υπάρχει ένα ταίρι, όπως για κάθε μέρα υπάρχει ο Ήλιος και για κάθε νύχτα υπάρχει το φεγγάρι - και το αποψινό, μάλιστα, θα είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ερωτικό λόγω της αυριανής Πανσελήνου στον πύρινο Λέοντα.

~Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

"Η αγάπη είναι το βραβείο των δυνατών" σας λέει η όψη Σελήνης – Κρόνου αργά το απόγευμα που η αγάπη θα προϋποθέτει να ρισκάρετε την απόρριψη, να ξεπεράσετε εμπόδια και να υπερνικήσετε τις αδυναμίες σας.

Πολύ πιθανόν, να υπάρξει κάποια καθυστέρηση, κάτι να πάει πιο αργά από το συνηθισμένο ή το προβλεπόμενο, να υπάρξει κάποια παράταση ή πριν το «σ' αγαπώ» να πείτε «συγνώμη, που άργησα».

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί που έχετε γεννηθεί το β' μισό του β' δεκαημέρου και το α' μισό του γ' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως είτε είστε ελεύθεροι, είτε ζευγαρωμένοι, είτε γιορτάζετε αυτήν την ημέρα, είτε όχι, μπορείτε να έχετε μια ξεχωριστή μέρα αν αξιοποιήσετε ή δημιουργήσετε ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και αγάπη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved