Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/2;

Σήμερα καλείστε να δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες και τη γνώση που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν, για να πετύχετε κάτι στο εδώ και τώρα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/2;

Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια νέα αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό τέλος.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Η Σελήνη στον Καρκίνο σχετίζεται με το παρελθόν και σήμερα καλείστε να δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες και τη γνώση που έχετε αποκομίσει από αυτό για να πετύχετε κάτι στο εδώ και τώρα. Οι περισσότεροι προσκολλούνται στο παρελθόν και επειδή προσκολλούνται στο παρελθόν δεν είναι διαθέσιμοι... για το παρόν. Αξίζει;

~Σελήνη τετράγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη ίσως νιώσετε βαθιά ανήσυχοι, δυστυχείς ή ανικανοποίητοι. Αυτή η δυσφορία θα γίνει ο μοχλός για να παρακινηθείτε και να επιφέρετε αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και να επαναφέρετε την ισορροπία σε σημαντικούς για εσάς τομείς της ζωής σας. Ουδέν κακό αμιγές καλού!

~Σελήνη στο Λέοντα~

Η μέρα κλείνει αυλαία με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα και να σας θυμίζει ότι και μέσα στο σκοτάδι τα αστέρια λάμπουν! Μια ιδιαίτερη χαρούμενη διάθεση θα χρωματίσει τη νύχτα σας και θα αναζητήσετε τη χαρά, τον έρωτα και τη διασκέδαση. Απολαύστε τη!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου ως το βράδυ από κει και μετά τη σκυτάλη παίρνετε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα κρατώντας το πρόσωπο σας στραμμένο στο φως της αγάπης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved