Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

Η Τρίτη κρύβει... συναισθηματική ένταση και συγκεκριμένα προβλήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

Δεν είναι κάτι φοβερό να σου ζητώ αγάπη, είναι όμως ασυγχώρητο να με κερνάς το δάκρυ.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Συναισθηματικές συγκρούσεις! Με κυβερνήτη τον Άρη και τη Σελήνη σε δύσκολες όψεις, η Τρίτη κρύβει... συναισθηματική ένταση. Προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν ίσως είναι αίτια για ψυχική φόρτιση. Η πρόκληση της ημέρας είναι να καλωσορίσετε τα συναισθήματά σας ως δασκάλους. Τότε κάθε συναίσθημα θα φέρνει καλά νέα, ακόμη κι εκείνα που είναι οδυνηρά.

~Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Έχω ένα βάρος! Κανένα άτομο ή σχέση δεν έχει πάρει απαλλαγή από προβλήματα. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο τα ψυχολογικά, τα οικονομικά και τα ερωτικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσων σας προκαλούν άγχος. Η δυσαρμονική όψη Ήλιου – Κρόνου σήμερα αντανακλά τα εμπόδια και τις έντονες δυσκολίες που συναντάτε στην προσπάθεια να απελευθερωθείτε από αυτά. Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις κι αγωνιστείτε με αυτοκυριαρχία!

Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο σταθερό σταυρό (δηλαδή Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες) στο πρώτο μισό του γ' δεκαημέρου.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου.

Προσεγγίστε τα εμπόδια σαν ευκαιρίες ανανέωσης και ανάπλασης του εαυτού σας και όχι μόνο θα βρείτε λύσεις, αλλά θα αυξήσετε καταπληκτικά και την ικανότητα να λύνετε προβλήματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved