Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/2;

Η διάθεση σήμερα είναι ανάλαφρη, αέρινη και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, το μεσημέρι, δείχνει ότι είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες και φλερτ!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/2;

Καρναβάλι ονειρεμένο μες τα χρώματα ντυμένο, κάθε χρόνο σε προσμένω!

~Σελήνη στους Διδύμους~

Αρχή Τριωδίου! Ήρθε και πάλι το καρναβάλι και η Σελήνη στο κεφάτο και πειρακτικό ζώδιο των Διδύμων βοηθά τα γέλια και η χαρά να «πεταχτούν» σαν σερπαντίνες και κομφετί... παντού! Παίξετε, χορέψτε, βγείτε στους δρόμους, κάνετε πειράγματα, ντυθείτε αστεία μα πάνω από όλα... όπου και αν βρεθείτε κουβαλάτε στις αποσκευές σας τη χαρά!

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο~

STEFANIA 300

Ραντεβού με τον έρωτα! Η διάθεση σήμερα είναι ανάλαφρη, αέρινη και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο το μεσημέρι δείχνει ότι θα αναζητήσετε περισσότερο το φλερτ, θα είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες και θα χαρείτε το ερωτικό παιχνίδι!

~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

Η γοητεία της συνύπαρξης! Το βράδυ, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη, νέες πληροφορίες, καινούργιες γνωριμίες και ερωτικές επαφές θα σας αυξάνουν διαρκώς το ενδιαφέρον και θα σας ωθήσουν να μάθετε τις πάμπολλες πλευρές και όψεις τους. Όμορφες σκέψεις και απίθανες ιδέες θα σας κατακλύζουν το μυαλό και θα νιώθετε ένα ξύπνημα στο σώμα και στο νου!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Τοξότες, Κριοί, Λέοντες που έχετε γεννηθεί τόσο στα τέλη του β' δεκαημέρου όσο και στο γ' δεκαήμερο.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή, όμορφη και πάρα πολύ... διασκεδαστική!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved