Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/2;

Με τον Ερμή ανάδρομο, από σήμερα έως 28/2 δεν είναι καλή περίοδος για υπογραφές, διαπραγματεύσεις και λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/2;

Αν είναι κάτι που με κέρδισε σ' εσένα, είναι αγάπη μου αυτή η τρελή επιμονή σου. Σαν λες όλα θα γίνουνε! Κι ακούω τη φωνή σου! Να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου!

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ασφάλεια και αγάπη! Η Σελήνη διέρχεται το σταθερό ζώδιο του Ταύρου δείχνοντας ότι δεν υπάρχει πιο τέλειο συναίσθημα από την ασφάλεια που νιώθεις όταν εμπιστεύεσαι κάποιον και όταν αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι. Γι' αυτό το λόγο, η σταθεροποίηση μιας σχέσης ή η δημιουργία κλίματος τρυφερότητας και ευφορίας μέσα σε αυτή, σήμερα, μπορεί να έχει θετική έκβαση. Ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές και καταστάσεις που αναδεικνύουν την συναισθηματική δύναμή σας, την αποφασιστικότητα και την υπομονή σας.

~Ερμής ανάδρομος~

STEFANIA 300

Άστο για τον Μάρτιο! Από σήμερα και ως τις 28/2 ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, της πληροφόρησης και των μετακινήσεων θα είναι ανάδρομος. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ίσως προκύψουν προβλήματα με τα μέσα επικοινωνίας (π.χ. τηλέφωνα, Internet, Η/Υ) και τα μέσα μετακίνησης (π.χ. αυτοκίνητο, μηχανή) ενώ δεν θεωρείται καλή περίοδος για υπογραφές, διαπραγματεύσεις και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Πιθανές επανασυνδέσεις και επαναπροσεγγίσεις.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε σήμερα μια υπέροχη μέρα αν θυμάστε ότι ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σας. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχετε, και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα το ξοδεύετε. Μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για εσάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved