Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Καλή εβδομάδα! Η ερωτική ζωή ενισχύεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει ιδιαίτερα στη σεξουαλική ζωή - μπορεί να γεννηθούν έρωτες με την πρώτη ματιά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Έρωτα κεραυνοβόλο τον λένε, επειδή δεν σου αφήνει μυαλό και σαν μανιασμένο τραίνο ορμά στις φλέβες σου και σε... τρελαίνει!

~Σελήνη στον Κριό~

Πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου! Δυναμικό ποδαρικό κάνει η Σελήνη στον Κριό που με κυβερνήτη τον Άρη ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινήσετε τα νήματα σε όποια σφαίρα της ζωής σας επιθυμηθείτε να δρομολογηθούν εξελίξεις. Ο Άρης διανύει το τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού και πυροδοτεί λεκτικές, ως επί τω πλείστον, αντιπαραθέσεις με άτομα που συνεργάζεστε και τσακωμούς στις σχέσεις σας με το παραμικρό.

Η ερωτική ζωή ενισχύεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει ιδιαίτερα στη σεξουαλική ζωή. Θα υπάρξουν ξεκινήματα σχέσεων με φούρια και θα γεννηθούν έρωτες με την πρώτη ματιά!

Προσοχή σε κοψίματα, καψίματα, πεσίματα και φυλαχτείτε από φλεγμονές, φλογώσεις, και κοκκινίλες.

~Σελήνη σύνοδο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Η μέρα κλείνει με την όψη Σελήνης – Ουρανού να σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε από ότι δεν σας πηγαίνει και να τολμήσετε να κάνετε κάτι που θα βγάλει τόσο εσάς όσο και τους άλλους από τη πλήξη. Στον έρωτα, φανείτε απρόβλεπτοι και ανατρεπτικοί, ενώ ιδιαίτερα στο σεξ η μέρα (ή, σωστότερα, η νύχτα) ευνοεί όχι μόνο να ξαφνιάσετε τον/την παρτενέρ σας αλλά και να τον/την... ξετρελάνετε!

Τα ζώδια που ωφελείστε περισσότερο σήμερα είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του α' δεκαημέρου και ακολουθείτε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Καλή εβδομάδα! Όσο πιο ανοιχτοί θα είστε σήμερα στα πράγματα που σας εξάπτουν την περιέργεια και τον ενθουσιασμό, τόσο περισσότερο ζωντανοί και ενεργητικοί θα νιώθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved