Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Σήμερα είναι πιθανό να «προϋπαντήσετε» κάτι καλό και όμορφο στη ζωή σας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Η συγκίνηση που κινεί το συναίσθημα και με λόγια δεν περιγράφεται, πιο κοντά στη ψυχή όλους φέρνει...

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Η Υπαπαντή του Κυρίου! Μέρα θρησκευτικής εορτής είναι η σημερινή και η Σελήνη στους Ιχθύες ενισχύει το χαρακτήρα της. Η υποδοχή του μικρού Ιησού στο ναό του Σολομώντος από τον Συμεών είναι γνωστή ως η Υπαπαντή του Κυρίου. Πολύ πιθανόν σήμερα, όπως ο γέρος Συμεών ένιωσε η ψυχή του να πλημμυρίζει από χαρά κρατώντας τον Χριστό στα χέρια του, έτσι και εσείς να «προϋπαντήσετε» κάτι καλό και όμορφο στη ζωή σας με την ίδια συγκίνηση.

«Ό,τι ημέρα κάμει της Παπαντής, θα την κάνει σαράντα μέρες»! Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τα σύμβολα και τα σημάδια. Ίσως, αναζητήσετε έναν οιωνό, αναρωτηθείτε αν κάτι είναι σημαδιακό, ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με αποσυμβολισμό ή αναζητήσετε την ερμηνεία μιας κατάστασης, γεγονότος, φαινομένου, κειμένου ή ονείρου.

~Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Με πυξίδα το συναίσθημα! Γύρω στις έξι και μισή το απόγευμα, η όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ηλίου βοηθά να οργανώσετε το απόγευμα σας με βάση τη διάθεση σας και να κάνετε κάτι που θα φέρει την σφραγίδα της πνευματικότητας, της τέχνης ή του έρωτα!

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι γεννημένοι στο β' μισό του β' δεκαημέρου και σε όλο το γ' σήμερα η τύχη είναι μαζί σας.

Να έχετε όλοι μια πανέμορφη Κυριακή γεμάτη χαρά, ελπίδα, πίστη και υπέροχες στιγμές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved