Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, ίσως θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Μην ψάχνεις να είσαι ελεύθερος από κάτι, αλλά ελεύθερος για κάτι!

~Νέα Σελήνη στον Υδροχόο~

Η 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, από το 1842 έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ελληνικών γραμμάτων και της παιδείας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με όλα τα εκπληκτικά πράγματα που χάρη στην επιστήμη, την τεχνολογία και την ηλεκτρονική η ζωή σας έχει γίνει ή μπορεί να γίνει διαφορετική.

Συγχρόνως, με τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει το βράδυ και κυβερνάται από τον ανατρεπτικό Ουρανό, πολύ πιθανόν όπως οι τρεις φωστήρες Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός άλλαξαν τα δεδομένα με το μεταρρυθμιστικό τους έργο και την κοινωνική τους δράση, έτσι και εσείς να θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη δική σας ζωή και όχι μόνο.

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Μη φόβου... το καινούργιο! Η Σελήνη όλη μέρα, αλλά πολύ περισσότερο γύρω στις εννέα και τέταρτο το βράδυ προτάσσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να αφήστε την πεπατημένη και να δοκιμάστε κάτι άλλο. Από το να αλλάξετε τον καφέ σας μέχρι να «πειραματιστείτε» στο... cyber – ακτιβισμό.

~Δίας αντίθεση με Πλούτωνα~

Εξέλιξη με κάθε κόστος! Στην επιρροή της αυριανής αντίθεσης Δία – Πλούτωνα η ανάγκη για επέκταση θα είναι έντονη και πιθανόν να κοντραριστείτε με τους κάθε λογής ισχυρούς που ακόμα κι αν είναι καλή ομπρέλα είναι κακή στέγη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του α' δεκαημέρου.

Νέες συγκινήσεις, άλλου τύπου απολαύσεις και ξεχωριστές στιγμές μπορούν να κάνουν τη μέρα όλων ... εκπληκτική!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved