Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/1;

Η μέρα απαιτεί να βάλετε πρόγραμμα προκειμένου να προστατευθείτε από το χάος και το καπρίτσιο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/1;

Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται απο την αγάπη και καθοδηγείται απο τη γνώση.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Κρατείστε σταθερή κατεύθυνση! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Κρόνου για να βρεθείτε στα πανύψηλα όρη της επιτυχίας απαιτείται σκληρή δουλειά, συγκέντρωση, επιμονή και προσήλωση. Η μέρα απαιτεί να βάλετε πρόγραμμα προκειμένου να προστατευθείτε από το χάος και το καπρίτσιο. Ο φόβος και η ανησυχία μπορεί να σας αφήσει με άδεια καρδιά και στερημένους από εμπειρίες για αυτό θυμηθείτε ότι εμπόδια είναι εκείνα τα τρομακτικά πράγματα που βλέπετε όταν απομακρύνετε τα μάτια σας από τα στόχο.

~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

Υπο το φως της πίεσης κάθε τι μπορεί να γίνει πηγή στρες ή να επιφέρει ματαίωση. Αν όμως διαχωρίσετε τα πραγματικά προβλήματα από τα φανταστικά και τα ασήμαντα, τότε θα δώσετε προτεραιότητα στα αληθινά και ουσιώδη και θα βιώσετε την αυτοκυριαρχία. Η κατάλληλη ώρα σήμερα είναι γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι.

~Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Η μέρα κλείνει με τη Σελήνη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανού ακριβώς στις δέκα το βράδυ. Θα είναι μια ώρα που πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια σας για χάρη κάποιου καθήκοντος ή μιας υποχρέωσης. Πιθανόν να απορρίψετε την γνώμη των άλλων. Να θυμάστε ότι οι ταμπέλες που βάζετε στον εαυτό σας και τους άλλους είναι οι περιορισμοί που πρέπει να ξεπεράσετε.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως σήμερα μπορείτε να έχετε μια όμορφη μέρα αν έχετε στο νου σας ότι το σημαντικό στη ζωή δεν είναι το που στεκόσαστε, αλλά προς ποια κατεύθυνση κινείστε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved